Windows Mobile Marketplace va fi lansat cu 600 de aplicatii, la toamna

2.198 ori
<b>Windows Mobile Marketplace va fi lansat cu 600 de aplicatii, la toamna</b>Intr-un interviu cu MobiFrance, Audrey Zolghadr, product manager Windows Mobile pentru Microsoft France a afirmat ca faimoasa companie din Redmond va lansa serviciul Marketplace for Windows Mobile in aceasta toamna, cu 600 de aplicatii incluse. Serviciul...

Intr-un interviu cu MobiFrance, Audrey Zolghadr, product manager Windows Mobile pentru Microsoft France a afirmat ca faimoasa companie din Redmond va lansa serviciul Marketplace for Windows Mobile in aceasta toamna, cu 600 de aplicatii incluse.

Serviciul va sosi impreuna cu Windows Mobile 6.5 si va include aplicatii premium, gen Sim City Mobile si multe alte titluri din portofoliul EA Games. In cadrul aceluiasi interviu, Audrey Zolghadr afirma ca exista deja cateva terminale pe piata care suporta upgrade-ul la WM 6.5, printre ele numarandu-se HTC Touch Diamond 2, Touch Pro 2 si Toshiba TG01.

La ora actuala exista un total de 20.000 de aplicatii disponibile pentru Windows Mobile si doar softurile compatibile cu o anumita rezolutie si capacitate touch sau non-touch a display-ului unui terminal vor fi afisate pentru utilizatorul acelui telefon. Utilizatorii vor putea testa aplicatiile din Marketplace, avand posibilitatea de a li se returna banii, daca sunt nemultumiti (in 24 de ore).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×