Atentie! iGO pentru iPhone! (Video)

2.331 ori
<b>Atentie! iGO pentru iPhone! (Video)</b>Iata ca dupa ce TomTom a anuntat o solutie software si un dock special pentru iPhone 3GS, iar Navigon a promis o oferta similara, vedem ca si iGO va avea o versiune pentru iPhone. Ea a fost anuntata pe site-ul oficial igomyway.com si pe contul de twitter...

Iata ca dupa ce TomTom a anuntat o solutie software si un dock special pentru iPhone 3GS, iar Navigon a promis o oferta similara, vedem ca si iGO va avea o versiune pentru iPhone. Ea a fost anuntata pe site-ul oficial igomyway.com si pe contul de twitter al companiei mama, iar noi am aflat despre My Way de la Boioglu (boio.ro @boioglu pe Twitter).

Va reamintim ca iGO este cel mai utilizat si complet soft de navigare pentru Romania, el incluzand cele mai precise si aduse la zi harti, fie ca e vorba de puncte de interes sau camere radar. Prin intermediul lansarii lui iGO My Way pentru iPhone, producatorul sau da o lovitura handseturilor Windows Mobile, care aveau acest soft navigational drept avantaj fara de iPhone, cel putin in Romania.

iGO pentru iPhone

NNG Global Services "naseste" My Way, astfel ca aflam ca noul iGO pentru iPhone este o aplicatie GPS de top destinata sa ajunga pe handsetul produs de Apple si oferind o experienta 3D utilizatorului, datorita unui GUI dinamic. Iata si un clip promotional pentru iGO My Way, dar nu inainte de a va invita sa discutati subiectul pe iPhoneForum.ro:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×