Windows Phone 7.5 Mango detaliat pe 24 mai; aflăm ce ne rezervă actualizarea peste 2 săptămâni!

1.494 ori
<b>Windows Phone 7.5 Mango detaliat pe 24 mai; aflăm ce ne rezervă actualizarea peste 2 săptămâni!</b>După numeroase speculații și amânări, a venit momentul să primim o porție serioasă de informații cu privire la prima actualizare majoră a lui Windows Phone 7, care va face trecerea la versiunea 7.5 aka Mango. Sperăm că Microsoft a tras...

După numeroase speculații și amânări, a venit momentul să primim o porție serioasă de informații cu privire la prima actualizare majoră a lui Windows Phone 7, care va face trecerea la versiunea 7.5 aka Mango. Sperăm că Microsoft a tras învățăminte din problemele avute la actualizarea NoDo disponibilă cu câteva săptămâni în urmă.

în data de 24 mai va avea loc o conferință de presă în cadrul căreia gigantul din Redmond va prezenta funcțiile lui Mango. E posibil ca odată cu prezentarea lui Windows Phone 7.5 să vedem și câteva terminale noi cu acest OS la bord, mai ales că Samsung are organizat un eveniment în aceeași zi și chiar la New York, deci pe pământ american.

Printre funcțiile noi cu care vine Mango se vor număra o nouă versiune de Internet Explorer Mobile, Bing Audio (un fel de Shazam, care va recunoaște melodiile) și Bing Vision. Această funcție va folosi camera smartphone-ului pentru a citi coduri de bare și a realiza recunoașterea caracterelor, ceea ce ne duce cu gândul la tehnologia augmented reality.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×