Windows Phone 7 are acum la dispoziție 4000 de aplicații

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.110 ori
<b>Windows Phone 7 are acum la dispoziție 4000 de aplicații</b>După estimările pozitive ale analiștilor de pe Wall Street, Windows Phone 7 începe să arate și mai bine acum că am aflat că OS-ul beneficiază de nu mai puțin de 4000 de aplicații. Cu doar 3 săptămâni în urmă Windows Marketplace includea...

După estimările pozitive ale analiștilor de pe Wall Street, Windows Phone 7 începe să arate și mai bine acum că am aflat că OS-ul beneficiază de nu mai puțin de 4000 de aplicații. Cu doar 3 săptămâni în urmă Windows Marketplace includea doar 3000 de aplicații și acum numărul a crescut cu 1000, inclusiv jocuri.

Asta în vreme ce Android Market beneficiază de 1000 de aplicații proaspete în fiecare zi și acum și de o separare mai clară a widgeturilor și wallpaper-uri. în acest moment, Windows Marketplace include 71% aplicații plătite, versus 29% softuri gratuite. Majoritatea aplicaților costă în jur de 1 dolar, dar există și produse de acest gen care pot ajunge la o valoare de peste 5 dolari.

Majoritatea aplicațiilor de pe WP7 sunt la această oră jocurile (22%), urmate îndeaproape de unelte software necesare pentru telefonul mobil 15%), aplicațiile de divertisment (11%) și apoi restul (cele sportive, foto, de navigare, știri și altele).

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×