Windows Phone 7 are acum la dispoziție 4000 de aplicații

1.275 ori
<b>Windows Phone 7 are acum la dispoziție 4000 de aplicații</b>După estimările pozitive ale analiștilor de pe Wall Street, Windows Phone 7 începe să arate și mai bine acum că am aflat că OS-ul beneficiază de nu mai puțin de 4000 de aplicații. Cu doar 3 săptămâni în urmă Windows Marketplace includea...

După estimările pozitive ale analiștilor de pe Wall Street, Windows Phone 7 începe să arate și mai bine acum că am aflat că OS-ul beneficiază de nu mai puțin de 4000 de aplicații. Cu doar 3 săptămâni în urmă Windows Marketplace includea doar 3000 de aplicații și acum numărul a crescut cu 1000, inclusiv jocuri.

Asta în vreme ce Android Market beneficiază de 1000 de aplicații proaspete în fiecare zi și acum și de o separare mai clară a widgeturilor și wallpaper-uri. în acest moment, Windows Marketplace include 71% aplicații plătite, versus 29% softuri gratuite. Majoritatea aplicaților costă în jur de 1 dolar, dar există și produse de acest gen care pot ajunge la o valoare de peste 5 dolari.

Majoritatea aplicațiilor de pe WP7 sunt la această oră jocurile (22%), urmate îndeaproape de unelte software necesare pentru telefonul mobil 15%), aplicațiile de divertisment (11%) și apoi restul (cele sportive, foto, de navigare, știri și altele).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×