Windows Phone 7 are acum la dispoziție 4000 de aplicații

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.251 ori
<b>Windows Phone 7 are acum la dispoziție 4000 de aplicații</b>După estimările pozitive ale analiștilor de pe Wall Street, Windows Phone 7 începe să arate și mai bine acum că am aflat că OS-ul beneficiază de nu mai puțin de 4000 de aplicații. Cu doar 3 săptămâni în urmă Windows Marketplace includea...

După estimările pozitive ale analiștilor de pe Wall Street, Windows Phone 7 începe să arate și mai bine acum că am aflat că OS-ul beneficiază de nu mai puțin de 4000 de aplicații. Cu doar 3 săptămâni în urmă Windows Marketplace includea doar 3000 de aplicații și acum numărul a crescut cu 1000, inclusiv jocuri.

Asta în vreme ce Android Market beneficiază de 1000 de aplicații proaspete în fiecare zi și acum și de o separare mai clară a widgeturilor și wallpaper-uri. în acest moment, Windows Marketplace include 71% aplicații plătite, versus 29% softuri gratuite. Majoritatea aplicaților costă în jur de 1 dolar, dar există și produse de acest gen care pot ajunge la o valoare de peste 5 dolari.

Majoritatea aplicațiilor de pe WP7 sunt la această oră jocurile (22%), urmate îndeaproape de unelte software necesare pentru telefonul mobil 15%), aplicațiile de divertisment (11%) și apoi restul (cele sportive, foto, de navigare, știri și altele).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×