Motorola Nexus 3, următorul Google Phone?

2.505 ori
<b>Motorola Nexus 3, următorul Google Phone?</b>Dacă am fi cei care se ocupă cu brandingul la Motorola și am afla faptul că producătorul seriilor RAZR și Droid pregătește un Google Phone, ne-am gândi instantaneu la un nume ca N3xus sau Nexus Three. Ei bine, speculațiile afirmă că după HTC...

Dacă am fi cei care se ocupă cu brandingul la Motorola și am afla faptul că producătorul seriilor RAZR și Droid pregătește un Google Phone, ne-am gândi instantaneu la un nume ca N3xus sau Nexus Three. Ei bine, speculațiile afirmă că după HTC și al său Nexus One și Samsung cu al său Nexus S, a venit rândul celor de la Moto să își încerce norocul cu un Google Phone.

Sursa informației este Advertiser Talk, care citează persoane importante de la Motorola. Google a declarat în prealabil că nu are preferințe la capitolul producători hardware, astfel că o colaborare cu un alt gigant tehnologic ar fi logică. Lipsa de favoriți dă ocazia și celor de la LG și Sony Ericsson de a intra în "clubul Nexus" cu această ocazie, dar Motorola are șanse destul de mari, având în vedere popularitatea seriei Droid.

Cei mai optimiști fani Android declară acest Google Phone ar putea sosi mai curând decât credem, deoarece lansarea lui Android 2.4 Ice Cream Sandwich se apropie și debutul va fi însoțit de un terminal nou. Având în vedere zvonurile care afirmă că un Sony Ericsson Xperia Arc a fost văzut rulând Android 2.4, nu ne-ar deranja ca Sony Ericsson să se ocupe de noul Nexus, asta dacă Motorola nu are vreo surpriză deosebită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×