Windows Phone 7 primeste un update important; tot mai multe aplicatii apar pentru acest OS

962 ori
<b>Windows Phone 7 primeste un update important; tot mai multe aplicatii apar pentru acest OS</b>Dupa cum o dovedeste si screenshotul de mai jos, Windows Phone 7 a primit recent un update pentru versiunea destinata developerilor. Update-ul a fost pus la dispozitia utilizatorilor prin intermediul software-ului Zune si ne asteptam ca versiunea...

Dupa cum o dovedeste si screenshotul de mai jos, Windows Phone 7 a primit recent un update pentru versiunea destinata developerilor. Update-ul a fost pus la dispozitia utilizatorilor prin intermediul software-ului Zune si ne asteptam ca versiunea destinata consumatorilor sa includa deja aceste modificari.

In alta ordine de idei, aflam ca Microsoft a inceput sa populeze magazinul de aplicatii pentru noul OS cu softuri precum NY Times Reader, Yelp, YouTube, Stocks, Translator, Weather si multe altele, ale caror iconuri le puteti vedea mai jos. Pe langa iconuri, descoperim si ca WP7 pune la dispozitie 2 teme pentru utilizatori: Metro (basic) si o varianta mai colorata.

Interesant este si faptul ca aceste informatii vin de la Justin Angel, care nu poseda un terminal WP7, dar a reusit prin hacking sa puna mana pe aceste update-uri.

Windows Phone 7 a primit un update important

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×