Microsoft "Menlo", un nou proiect ce implica un smartphone de noua generatie?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.092 ori
<b>Microsoft "Menlo", un nou proiect ce implica un smartphone de noua generatie?</b>Ultima oara cand Microsoft a lucrat pe baza de "proiecte" am asistat la un esec, fie ca vreti sa il numiti Kin sau "Project Pink", ca sa nu mai vorbim de tablet/e-reader-ul Courier... Iata ca gigantul din Redmond nu s-a invatat minte si isi reia lucrul la...

Ultima oara cand Microsoft a lucrat pe baza de "proiecte" am asistat la un esec, fie ca vreti sa il numiti Kin sau "Project Pink", ca sa nu mai vorbim de tablet/e-reader-ul Courier... Iata ca gigantul din Redmond nu s-a invatat minte si isi reia lucrul la un proiect numit "Menlo", ce implica un terminal mobil de noua generatie.

Deocamdata Menlo este in faza de prototip de handset dotat cu ecran touch capacitiv cu diagonala de 4.1 inchi si rezolutie de 800 x 480 pixeli. Terminalul ruleaza Microsoft Windows Embedded CE 6.0 R2 si include un accelerometru 3-axis Bosch BMA150, plus un senzor digital de presiune Bosch BMP085 (barometru).

Ineditul smartphone se afla in imaginea atasata acestui articol si trebuie sa spunem ca arata destul de bine. Pe aceasta platforma ruleaza un program numit "Greenfield", un soft bazat pe senzori, care permite utilizatorilor sa refaca traseul pana la masina personala. Sa speram ca acest proiect nu este destinat si el pieirii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×