Windows Phone 7 Series, surprins pe HTC HD2?

2.901 ori
<b>Windows Phone 7 Series, surprins pe HTC HD2?</b>La putin timp dupa ce Microsoft a anuntat noul OS Windows Phone 7 Series, au inceput sa apara si zvonuri despre primele terminale care vor folosi aceasta platforma. Aparent exista si o imagine cu HTC HD2 ruland noul OS, desi nu garantam ca ea este...

La putin timp dupa ce Microsoft a anuntat noul OS Windows Phone 7 Series, au inceput sa apara si zvonuri despre primele terminale care vor folosi aceasta platforma. Aparent exista si o imagine cu HTC HD2 ruland noul OS, desi nu garantam ca ea este autentica.

Dupa cum probabil stiti deja, Windows Phone 7 Series are cerinte minime destul de pretentioase, fie ca e vorba de un procesor Snapdragon de 1 GHz sau de un ecran touch capacitiv si o cantitate decenta de memorie interna. Toate aceste cerinte sunt indeplinte de HTC HD2, iar cei care sustin ca imaginea de mai sus este reala, mentioneaza si ca platforma folosita este o versiune preliminara de Windows Phone 7.

Ce a mai fost depistat pe acest nou ROM pentru HTC HD2? Ei bine, se pare ca Windows Phone 7 va fi un OS multilingual, cu suport pentru numeroase limbi straine, iar sistemul sau de Hub-uri functioneaza perfect, amintind de shortcut-urile de pe ecranul Home din HTC Sense. Hub-urile includ contacte, aplicatii, shortcut-uri catre site-uri, widget-uri si multe altele. Hubul pentru sectiunea de imagini ocupa loc cat pentru 2 huburi standard, permitand si realizarea unui mic slideshow cu efecte placute privirii.

De mentionat este faptul ca acest nou ROM contine si TomTom Navigator, intr-o versiune destul de noua... Sa insemne acest lucru ca TomTom deja a pregatit software pentru noua platforma mobila Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×