Windows Phone 7 Series, surprins pe HTC HD2?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.854 ori
<b>Windows Phone 7 Series, surprins pe HTC HD2?</b>La putin timp dupa ce Microsoft a anuntat noul OS Windows Phone 7 Series, au inceput sa apara si zvonuri despre primele terminale care vor folosi aceasta platforma. Aparent exista si o imagine cu HTC HD2 ruland noul OS, desi nu garantam ca ea este...

La putin timp dupa ce Microsoft a anuntat noul OS Windows Phone 7 Series, au inceput sa apara si zvonuri despre primele terminale care vor folosi aceasta platforma. Aparent exista si o imagine cu HTC HD2 ruland noul OS, desi nu garantam ca ea este autentica.

Dupa cum probabil stiti deja, Windows Phone 7 Series are cerinte minime destul de pretentioase, fie ca e vorba de un procesor Snapdragon de 1 GHz sau de un ecran touch capacitiv si o cantitate decenta de memorie interna. Toate aceste cerinte sunt indeplinte de HTC HD2, iar cei care sustin ca imaginea de mai sus este reala, mentioneaza si ca platforma folosita este o versiune preliminara de Windows Phone 7.

Ce a mai fost depistat pe acest nou ROM pentru HTC HD2? Ei bine, se pare ca Windows Phone 7 va fi un OS multilingual, cu suport pentru numeroase limbi straine, iar sistemul sau de Hub-uri functioneaza perfect, amintind de shortcut-urile de pe ecranul Home din HTC Sense. Hub-urile includ contacte, aplicatii, shortcut-uri catre site-uri, widget-uri si multe altele. Hubul pentru sectiunea de imagini ocupa loc cat pentru 2 huburi standard, permitand si realizarea unui mic slideshow cu efecte placute privirii.

De mentionat este faptul ca acest nou ROM contine si TomTom Navigator, intr-o versiune destul de noua... Sa insemne acest lucru ca TomTom deja a pregatit software pentru noua platforma mobila Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×