Symbian^3, prezentat oficial, acum si cu detalii mai ample (Video)

1.796 ori
<b>Symbian^3, prezentat oficial, acum si cu detalii mai ample (Video)</b>Ultima stire despre Symbian facea referire la faptul ca organizatia Symbian Foundation ofera acum platforma Symbian sub forma open source, intreg software-ul fiind publicat sub licenta open. Iata ca acum putem arunca o privire asupra viitoarei generatii a...

Ultima stire despre Symbian facea referire la faptul ca organizatia Symbian Foundation ofera acum platforma Symbian sub forma open source, intreg software-ul fiind publicat sub licenta open. Iata ca acum putem arunca o privire asupra viitoarei generatii a platformei, Symbian^3, prezentata in urmatorul clip:

Symbian^3 va aduce numeroase inovatii, printre care se numara o grafica mai buna, networking avansat, usurinta de utilizare crescuta, interfata mai rapida si conectivitate web cu viteza sporita. De asemenea, aflam ca software-ul va suporta conexiune TV si vizionarea filmelor HD fara a fi nevoie de un gadget in plus, dar si gaming, radio si multe altele.

Noua versiune de Symbian este definita de aceste motto: "Mai simplu, mai rapid, mai bun". Primul atribut face referire la metoda de interactiune "single tap", folosita peste tot in interfata touch, usurand inputul si navigarea. Aceeasi metoda de interactiune touch va permite si realizarea conectivitatii one-click, iar al doilea atribut (mai rapid) se refera la accelerarea hardware suportata de Symbian^3, permitand utilizarea unei interfate mai rapide.

Datorita upgrade-urilor de arhitectura, veti putea uploada clipuri de mari dimensiuni, asculta radio pe Internet si veti putea folosi servicii de streaming pe aceasta platforma. In ce priveste "mai bun", acest atribut se refera la ecranul Home, spre exemplu, care suporta acum mai multe pagini de widgeturi, control prin gesturi si extensii de interfata.

Symbian^3 va fi finalizat pana la sfarsitul acestui trimestru, iar primele terminale care il ruleaza vor fi lansate incepand cu a doua jumatate a anului. Mai multe detalii despre aceasta platforma aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×