MWC 2010: Sagem anunta oficial telefonul Puma, un terminal Eco, cu incarcator solar!

2.703 ori
<b>MWC 2010: Sagem anunta oficial telefonul Puma, un terminal Eco, cu incarcator solar!</b>Aflam cu cateva zile in urma ca MWC 2010 va marca debutul asa-zisului Puma Phone, produs de brandul de echipamente sportive in colaborare cu firma Sagem. Iata ca handsetul a fost prezentat oficial ieri si poate fi admirat in imaginea de mai jos: Dupa cum...

Aflam cu cateva zile in urma ca MWC 2010 va marca debutul asa-zisului Puma Phone, produs de brandul de echipamente sportive in colaborare cu firma Sagem. Iata ca handsetul a fost prezentat oficial ieri si poate fi admirat in imaginea de mai jos:

Dupa cum aflam inainte de lansare, Puma Phone este bazat cu adevarat pe o sursa de alimentare ecologica, dovada fiind panoul solar din partea sa posterioara. Handsetul vine cu specificatii decente, ce includ GPS, o camera frontala pentru videoconvorbiri, radio FM, o camera de 3.2 megapixeli in partea din spate si un display capacitiv touch de 2.8 inchi in partea frontala.

Camera din spate vine cu blitz LED si zoom 6x, iar handsetul mai incorporeaza si o busola digitala si suport pentru geotagging, plus evidentele functii sportive (pedometru, cronometru, tracker GPS si altele). Telefonul Puma va sosi pe piata europeana in luna aprilie, la un pret neanuntat inca.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×