Windows Phone 7 va veni cu functii de gaming Xbox Live impresionante

1.658 ori
<b>Windows Phone 7 va veni cu functii de gaming Xbox Live impresionante</b>O intrunire recenta a investitorilor Microsoft a oferit detalii in plus despre noua platforma Windows Phone 7 Series. Astfel, aflam ca Windows Phone 7 a fost conceput cu 18 luni in urma si ca gigantul din Redmond a decis sa schimbe total OS-ul Windows...

O intrunire recenta a investitorilor Microsoft a oferit detalii in plus despre noua platforma Windows Phone 7 Series. Astfel, aflam ca Windows Phone 7 a fost conceput cu 18 luni in urma si ca gigantul din Redmond a decis sa schimbe total OS-ul Windows Mobile.

Cu aceeasi ocazie, Microsoft a decis sa produca propriul telefon mobil, dar a amanat initiativa, multumindu-se sa impuna reguli stricte pentru specificatiile terminalelor dezvoltate de partenerii sai. Aflam de la aceiasi oficiali ca interfata noii platforme este cunoscuta drept "smart design" si foloseste o arhitectura care permite OEM-urilor sa o customizeze fara probleme si fara a "strica" stilul specific Microsoft.

Si suportul pentru gaming a intrat in discutie, fiind amintit serviciul Xbox Live si faptul ca vor exista jocuri Xbox disponibile pe Windows Phone 7, descarcabile prin Marketplace. Aparent, handseturile ce vor rula noul OS vor beneficia si de gaming in multiplayer, sistem de joc multiscreen si multe alte functii.

Am aflat cu surprindere ca va fi chiar posibil sa jucam jocuri pe noile telefoane Windows Phone 7 impotriva gamerilor de pe Xbox 360, o functie nemaintalnita pana acum. Daca doriti mai multe detalii despre acest OS, iata si conferinta completa aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×