Slashgear: HTC Desire versus Google Nexus One (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.841 ori
<b>Slashgear: HTC Desire versus Google Nexus One (Video)</b>HTC Desire s-a numarat printre modelele de smartphone-uri care au debutat cu o saptamana in urma la Mobile World Congress 2010, acest handset fiind considerat practic un Nexus One cu cateva imbunatiri, printre care se numara si includerea interfatei HTC...

HTC Desire s-a numarat printre modelele de smartphone-uri care au debutat cu o saptamana in urma la Mobile World Congress 2010, acest handset fiind considerat practic un Nexus One cu cateva imbunatiri, printre care se numara si includerea interfatei HTC Sense. Iata ca acum descoperim si diferentele dintre aceste 2 modele, prin intermediul unei comparatii realizate de catre cei de la Slashgear.

Avem si vesti foarte bune pentru cititorii nostri: Google Nexus One va sosi in teste la Mobilissimo!

Revenind la comparatia dintre Nexus One si Desire, aflam ca specificatiile acestora sunt identice, fiecare handset fiind dotat cu un display WVGA AMOLED capacitiv touch de 3.7 inchi, o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, Android 2.1 si un format candybar slim. Nexus One este o idee mai subtire, insesizabil chiar, de vreme ce vorbim de mai putin de un milimetru.

Diferenta vizibila dintre aceste smartphone-uri este faptul ca HTC Desire vine cu un joystick optic, in vreme ce Nexus One adopta un trackball traditional. De abia sub carcasa descoperim deosebiri importante intre cele 2 handseturi: Desire vine fara tehnologia de anulare a zgomotului de fond si fara suportul triband HSDPA/WCDMA de pe Nexus One, multumindu-se cu dualband 900/2100 MHz.


Avantajul lui Desire este ca el foloseste mai mult RAM, 576 MB, fata de cei 512 de pe telefonul Google
, iar noul model HTC soseste la pachet si cu un card microSD de 8 GB versus cel de 4 GB care-l insoteste pe Nexus One. Terminalele au si durate de viata diferite ale bateriei, in ciuda faptului ca folosesc aceeasi sursa de aliemntare de 1400 mAh.

In vreme ce Nexus One va asigura 420 de minute de convorbire 3G, HTC Desire ofera doar 390 de minute. Un avantaj al noului model HTC, care va fi disponibil din luna aprilie este si noua interfata Sense, cu toate functiile sale upgradate, dar care a fost portata recent si pe Nexus One.

Alegerea dintre aceste 2 telefoane este foarte grea, cu mentiunea ca Desire costa cu 40 de dolari mai mult decat Nexus One, dar e posibil ca el sa fie oferit de operatori la preturi mai mici, in vreme ce Nexus One este disponibil la liber si este destul de greu de gasit in afata Statelor Unite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×