Windows Phone 8.1 Îi cucerește și pe cei mici; Iată un junior realizând o prezentare a noului OS (Video)

995 ori
<b>Windows Phone 8.1 Îi cucerește și pe cei mici; Iată un junior realizând o prezentare a noului OS (Video)</b>Dacă atunci când noi eram mici spuneam poezii pe scenă său maxim jucăm în vreo piesă de teatru, iată că juniorii din ziua de azi vin pe scena școlii pentru a prezenta... sistemul de operare preferat. Mai jos aveți o mostră de prezentare, un...

Dacă atunci când noi eram mici spuneam poezii pe scenă său maxim jucăm în vreo piesă de teatru, iată că juniorii din ziua de azi vin pe scena școlii pentru a prezenta... sistemul de operare preferat. Mai jos aveți o mostră de prezentare, un mini keynote, realizat de un copil la școală sa.

​

știm deja că Windows Phone are numeroși fani și că în SUA e asociat cu persoanele tinere care au un Lumia colorat. Acum vedem un copil prezentând funcțiile principale ale lui Windows Phone 8.1 Din câte văd el are un handset Nokia Lumia cu ecran destul de mare. școlarul vorbește despre Cortana, despre customizare, face o poză publicului și nu pare a avea prea multe emoții.

Fanul Windows Phone explica și că spre deosebire de terminalele Android, acest model nu devine mai lent atunci când e plin cu aplicații. El mai discuta și despre modalitatea de căutare Bing, despre editarea foto, dar și despre posibilitatea de a pune o imagine de fundal în Start Screen. Modul sacadat în care vorbește cel mic este și cel în care realizează oficialii companiilor prezentările, deci această prezentare e perfectă, mai ales pentru vârsta celui aflat la microfon.

Așteptăm acum varianta finală de WP8.1 să ajungă pe terminale în această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×