Avem preț pentru LG G3 și nu sună rău deloc: 634 de dolari!

1.812 ori
<b>Avem preț pentru LG G3 și nu sună rău deloc: 634 de dolari!</b>LG G3 se lansează pe 27 mai, iar acest telefon a avut parte de atât de multe scurgeri de informații, încât mă simt de parcă îl avem deja în vitrinele magazinelor. Azi descoperim și un prim preț pentru noul device, care va costa în jur de 634...

LG G3 se lansează pe 27 mai, iar acest telefon a avut parte de atât de multe scurgeri de informații, încât mă simt de parcă îl avem deja în vitrinele magazinelor. Azi descoperim și un prim preț pentru noul device, care va costa în jur de 634 de dolari.

Prețul se aplică doar în Coreea de Sud, țara natală LG, unde va debuta handsetul inițial. Operatorii și retailerii locali sunt gata să vândă acest produs și dacă îmi permiteți o predicție, estimez deja că varianta aurie va avea ceva probleme cu stocul. E deja o problemă tradițională ca o versiune aurie a unui telefon proaspăt lansat să se vândă mai bine, încă de când iPhone 5s a făcut cool această nuanță.

Cât despre LG G3, telefonul va avea o carcasă din plastic cu textură ce imita metalul, un procesor Snapdragon 801 la interior tactată la 2,46 GHz, 2 GB RAM (confirmat oficial) și o cameră de 13 megapixeli cu OIS și ghidare laser. Acest model e de fapt un phablet de 5.5 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli  și el vine și cu 16 GB stocare internă. Estimez că până la jumătatea lui iunie avem și la noi în țara acest produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×