Windows Phone 8.1 Update 2 anulat În favoarea lui Windows 10

1.232 ori
<b>Windows Phone 8.1 Update 2 anulat În favoarea lui Windows 10</b>în caz că nu sunteți la curent cu planurile Microsoft, aflați că pe data de 21 ianuarie gigantul IT ne pregătește debutul comercial al lui Windows 10, sistem de operare ce se va regăsi pe smartphone-uri, tablete și desigur computere. Deși...

în caz că nu sunteți la curent cu planurile Microsoft, aflați că pe data de 21 ianuarie gigantul IT ne pregătește debutul comercial al lui Windows 10, sistem de operare ce se va regăsi pe smartphone-uri, tablete și desigur computere. Deși telefoanele actuale ce rulează WP 8.1 erau programate pentru un al 2-lea update, se pare că acesta a fost anulat.

Potrivit informațiilor ajunse pe web, s-a decis ca Windows Phone 8.1 Update 2 să fie anulat astfel încât utilizatori de telefoane ce rulează platforma mobilă dezvoltată de către Microsoft să beneficieze de Windows 10 la scurt timp de la debutul său pe piață.

De asemenea, din câte am aflat anterior, pe 21 ianuarie Microsoft ne va prezenta și primele smartphone-uri și tablete Windows 10 de pe piață, acestea urmând să fie afișate ulterior și în cadrul târgului de tehnologie MWC 2015 ce are loc în Barcelona în perioada 2-5 martie. Voi ce așteptări aveți de Windows 10 în varianta mobilă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×