Huawei confirmă În exclusivitate pentru Mobilissimo.ro sosirea brățării Talkband de nouă generație la MWC 2015

859 ori
<b>Huawei confirmă În exclusivitate pentru Mobilissimo.ro sosirea brățării Talkband de nouă generație la MWC 2015</b>După ce anul trecut la MWC 2014 trimisul nostru la fața locului, Zsolt s-a împrietenit cu unul dintre creatorii lui Huawei Talkband, brățara de fitness a companiei chineze, în acest an aflăm de la aceeași sursă detalii despre un nou device de...

După ce anul trecut la MWC 2014 trimisul nostru la fața locului, Zsolt s-a împrietenit cu unul dintre creatorii lui Huawei Talkband, brățara de fitness a companiei chineze, în acest an aflăm de la aceeași sursă detalii despre un nou device de acest gen.

Se pare că Huawei va aduce la MWC 2015 un nou model TalkBand, care va rezolva toate problemele primei generații. Prin intermediul lui Edmoon Chai, unul dintre inginerii care au lucrat la primul Talkband avem confirmarea în exclusivitate a existenței noului device. El va rezolva problema pierderii ușoare a brățării și a volumului prea scăzut la convorbiri.

Vă reamintesc că TalkBand este atât brățara de fitness, cât și headset Bluetooth, prin intermediul unei porțiuni detașabile. Produsul costă 99 de euro la debut, iar corpul său era fabricat din material plastic, în vreme ce cureaua era fabricată din material hipo alergenic, pe bază de silicon. Brățara era rezistentă la apă și praf și sperăm că noul model va aduce și o baterie mai bună și un pedometru mai precis.

Mai multe detalii despre primul Talkband aflați din recenzia sa de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×