Windows Phone 8 pe un telefon Xperia? Doar concept deocamdată - Sony Ericsson Xperia Leon

2.324 ori
<b>Windows Phone 8 pe un telefon Xperia? Doar concept deocamdată - Sony Ericsson Xperia Leon</b>în vreme ce informații despre Windows 8 sunt scăpate pe web săptămânal, Windows Phone 8 este un mister total și subiect de spceulatii deocamdată. Până ce vom afla primele detalii oficiale, suntem încântați să vă prezentăm un concept foarte...

în vreme ce informații despre Windows 8 sunt scăpate pe web săptămânal, Windows Phone 8 este un mister total și subiect de spceulatii deocamdată. Până ce vom afla primele detalii oficiale, suntem încântați să vă prezentăm un concept foarte interesant de telefon Sony Ericsson Xperia, numit Leon și care rulează Windows Phone 8.

Conceptul aparține lui Victor Cao și vine cu un specificații de nouă generație, ce includ un procesor dual core de 2 GHz. Handsetul încorporează cele mai faimoase tehnologii Sony, de la Bravia, la Walkman, Cybershot și PlayStation. Ecranul OLED de 4.4 inchi al lui Xperia Leon folosește engine-ul Bravia pentru a afișa imagini în 1080p.

Dotările acestui concept Xperia includ și o cameră de 12 megapixeli cu tehnologie Cybershot, NFC, o cameră frontală de 3.2 megapixeli și o baterie de 1800 mAh. Camera principală este capabilă de captură HD 1080p la 60 fps și folosește un bliț mulți LED. Oare peste un an așa va arăta un smartphone cu titlu de hit al verii 2012?

Windows Phone 8 pe un telefon Xperia? Doar concept deocamdată - Sony Ericsson Xperia Leon

Windows Phone 8 pe un telefon Xperia? Doar concept deocamdată - Sony Ericsson Xperia Leon

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×