Windows Phone 8 va avea opțiunea de Mass Storage

783 ori
<b>Windows Phone 8 va avea opțiunea de Mass Storage</b>Pe telefoanele cu Windows Phone 7 trebuia să instalezi softul Zune al Microsoft spre a face transfer de fișiere la dimensiunea lor originală între smartphone și desktop pc sau laptop. Se pare că Microsoft aduce opțiunea Mass Storage pe telefoanele...

Pe telefoanele cu Windows Phone 7 trebuia să instalezi softul Zune al Microsoft spre a face transfer de fișiere la dimensiunea lor originală între smartphone și desktop pc sau laptop. Se pare că Microsoft aduce opțiunea Mass Storage pe telefoanele cu Windows Phone 8.

Este un aspect pozitiv, dorit de multe persoane și mai ales câtă vreme Android oferă asta de la primele telefoane comercializate. Muzica, fișiere, fotografiile, clipurile video se transferă mult mai ușor între telefon și calculator.

Update-urile pe Windows Phone 8 vor veni via OTA - Over-the-air. La fel se întâmplă pe iOS, Android, Symbian. Toate aceste micuțe aspecte contribuie la impresia că Windows Phone 8 va fi un sistem de operare mobil mai matur decât Windows Phone 7.

WP8 va aduce și telefoane mai performante cu procesor dual-core, display cu rezoluție HD. Vom vedea și cum se comportă aplicațiile pe acest O.S. și cât de bine se va descurca în lupta cu iOS 6, Android 4.1 Jelly Bean și viitorul Android 5.0. Mi-aș dori ca Microsoft să facă o figură frumoasă și să se poziționeze solid în trio-ul mondial alături de Apple și Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×