Samsung Galaxy S III disponibil acum În varianta pentru dezvoltatori (32GB, Pebble Blue)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 796 ori
<b>Samsung Galaxy S III disponibil acum În varianta pentru dezvoltatori (32GB, Pebble Blue)</b>Samsung a pus la dispoziție pe site-ul său oficial varianta pentru dezvoltatori a lui Galaxy S III, cu 32 GB spațiu de stocare și carcasa Pebble Blue. Samsung Galaxy S III Developer Edition funcționează în rețeaua Verizon și are deocamdată un...

Samsung a pus la dispoziție pe site-ul său oficial varianta pentru dezvoltatori a lui Galaxy S III, cu 32 GB spațiu de stocare și carcasa Pebble Blue. Samsung Galaxy S III Developer Edition funcționează în rețeaua Verizon și are deocamdată un tag "Coming Soon" pe site.

Nu apare vreun preț pentru acest model, deși zvonurile afirmă că ar trebui să coste în jur de 599 de dolari. în mod normal Verizon vinde un Galaxy S III de 32 GB la preț de 649, dar dezvoltatorii au parte de privilegii. Cei interesați de acest device sunt obligați să îl cumpere direct prin magazinul Samsung. Aflați că telefonul are un bootloader blocat din păcate, dar există și zvonuri că ar veni un patch care să rezolve această problemă. Sunt curios totuși ce înseamnă "developer edition" în ziua de azi și ce altceva separa acest model de un S III normal, în afară de preț.

în plus, nu e foarte clar cum se poate intra în posesia telefonului și dacă trebuie să dovedești că ești dezvoltator sau nu. Uitați-vă la Nokia N900 față de N9, dacă vreți să vedeți un adevărat telefon pentru dezvoltatori, unic, exclusivist și în ediție limitată. Pe când și de la Samsung așa ceva? Eventual o surpriză cu triplu boot Android, Bada și Tizen, dar acestea sunt deja vise.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×