Windows Phone ar putea fuziona cu Windows RT În următorii 2 ani; terminale cu display de 4-7 inch

1.092 ori
<b>Windows Phone ar putea fuziona cu Windows RT În următorii 2 ani; terminale cu display de 4-7 inch</b>Nu este prima dată când auzim despre faptul că Windows Phone ar putea fuziona cu Windows RT, dar cu toate acestea nu ne deranjează să auzim acest lucru menționat încă o dată. &nbsp;Dezvoltarea înceată a lui Windows Phone poate fi caracterizată...

Nu este prima dată când auzim despre faptul că Windows Phone ar putea fuziona cu Windows RT, dar cu toate acestea nu ne deranjează să auzim acest lucru menționat încă o dată.  Dezvoltarea înceată a lui Windows Phone poate fi caracterizată de această fuziune, sau poate fi doar ceva specific Microsoft.

Un tweet postat de către MSTFnerd ne spune că Terry Myerson, vicepreședinte Microsoft, responsabil cu dezvoltarea sistemelor de operare, a decis să fuzioneze cele 2 sisteme de operare, Windows Phone și Windows RT, lucru care se va întâmpla în următorii 2 ani. Sistemul de operare Windows “mobile” va fi folosit pentru gama de device-uri cu display-uri între 4 și 7 inch.

O altă informație spune că smartphone-urile vor avea propriul UI ( interfață ). Oricum ar fi, se pare că cei de la Microsoft au început să pună mare preț pe sistemul de operare pentru telefoanele mobile, acest lucru fiind caracterizat prin promovarea lui Myerson și achiziționarea diviziei mobile Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×