Windows Phone Marketplace În România

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.439 ori
<b>Windows Phone Marketplace În România</b>Microsoft a anunțat în cadrul MWC Barcelona 2012 că extinde suportul și pentru România. Țara noastră este inclusă într-un lot nou de 23 de țări. Este o veste bună pentru comunitatea de dezvoltatori din România. &nbsp; A fost publicat și un...

Microsoft a anunțat în cadrul MWC Barcelona 2012 că extinde suportul și pentru România. Țara noastră este inclusă într-un lot nou de 23 de țări. Este o veste bună pentru comunitatea de dezvoltatori din România.

A fost publicat și un Technical Preview pentru un kit de dezvoltare software ce permite dezvoltatorilor să-și testeze aplicațiile în mod virtual pe un emulator de telefon cu memorie RAM redusă pentru a le optimiza și pentru telefoanele entry-level în genul Nokia Lumia 610 - 189 euro este prețul său fără a fi semnat un contract sau abonament. Este animat de un procesor de 800 MHz și 256 MB RAM.

Se poate instala și o versiune beta de Skype pentru Windows Phone - aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×