Testează Android 4.0 ICS pe HTC Sensation

1.873 ori
<b>Testează Android 4.0 ICS pe HTC Sensation</b>Se pare că HTC pregătește intens o versiune de Android 4.0 și pentru HTC Sensation - o veste bună pentru cei ce dețin acest telefon. Poți intra în rândul a 300 de beta testeri accesând site-ul: htcelevate.com. &nbsp; Trebuie să fiți de acord...

Se pare că HTC pregătește intens o versiune de Android 4.0 și pentru HTC Sensation - o veste bună pentru cei ce dețin acest telefon. Poți intra în rândul a 300 de beta testeri accesând site-ul: htcelevate.com.

Trebuie să fiți de acord în a furniza IMEI-ul smartphone-ului și să acceptați a participa la o sesiune de BETA software testing. Probabil vă amintiți de informație pe care v-am furnizat-o aici. Scăpaseră pe web o serie de ROM-uri cu Android 4.0 ICS pentru HTC Sensation cât și pentru Sensation XE.

Nu se știe sigur ce versiune Sense este integrată, se vorbește de Sense 3.6 și nu direct de Sense 4.0. Unele zvonuri spun că versiunea beta ar fi de fapt cea finală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×