E-Boda Supreme XL400 Quad Core unboxing: tabletă cu design interesant, procesor puternic (Video)

1.858 ori
<b>E-Boda Supreme XL400 Quad Core unboxing: tabletă cu design interesant, procesor puternic (Video)</b>E-Boda Supreme XL400 Quad Core este prima tabletă quad core cu branding românesc care vine în teste la Mobilissimo.ro. Terminalul a debutat în cadrul unui eveniment oficial organizat pe 23 aprilie și a ajuns și la noi pentru teste. &nbsp; Prețul...

E-Boda Supreme XL400 Quad Core este prima tabletă quad core cu branding românesc care vine în teste la Mobilissimo.ro. Terminalul a debutat în cadrul unui eveniment oficial organizat pe 23 aprilie și a ajuns și la noi pentru teste.

Prețul acestui device este de 999 lei, iar tematica muschetarilor de la evenimentul de lansare se aplică și pe cutia tabletei, unde vedem desenate niște spade. Ideea este "toți pentru unul și unul pentru toți", cu referire la cele 4 core-uri ale procesorului. Că tot am menționat aspectul CPU, E-Boda Supreme XL400QC vine cu un procesor quad core ATM7029 de 1.2 GHz și GPU Vivante GC1000 multi core.

Alte dotări includ 1 GB RAM DDR3, 16 GB memorie internă, slot microSD și un display IPS de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Avem la dispoziție o cameră de 2 megapixeli în spate, deși softul tabletei ne permite să realizăm și fotografii de 5 MP cu ea, iar în zona frontală se afla o cameră de 0.3 megapixeli.

E-Boda Supreme XL400QC

Terminalul rulează Android 4.1 și se bazează pe o baterie de 6600 mAh. în cutia să se afla un cablu USB, o pereche de căști, manualul și încărcătorul. De menționat este și prezența unui port HDMI pe tableta și faptul că adopta un port mini USB și nu micro USB. Revenim cu detalii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×