Windows Phone Store include acum și modelul de telefon la reviewurile de aplicații

699 ori
<b>Windows Phone Store include acum și modelul de telefon la reviewurile de aplicații</b>și acum mai țin minte momentul în care în Play Store au început să apară modelele de telefon în dreptul utilizatorilor care postau reviewuri, o actualizare cu adevărat importantă pentru un Store modern. Ei bine, astăzi Windows...

și acum mai țin minte momentul în care în Play Store au început să apară modelele de telefon în dreptul utilizatorilor care postau reviewuri, o actualizare cu adevărat importantă pentru un Store modern. Ei bine, astăzi Windows Phone  Store primește aceeași funcție.

Astfel, în dreptul fiecărui review pentru un joc sau aplicație, lângă steluțele de rating va sta scris și numele handsetului pe care a fost testat softul. Spre exemplu, dacă o persoană cu un Lumia 520 dă o notă mare unui joc, înseamnă că el rulează bine cam pe orice device. Dacă o persoană cu Lumia 1520 postează un review pozitiv, înseamnă că jocul rulează fără probleme pe acel phablet.

în plus, dacă mai mulți utilizatori cu același telefon se plâng de funcționarea unei aplicații, înseamnă că e o problemă de compatibilitate, iar developerul poate lua măsuri. Alte informații incluse în Store sunt data recenziei și versiunea jocului sau softului. Acum rămâne doar că acest Store să includă și aplicații mai moderne sau jocuri de ultimă oră, eventual hituri de pe alte platforme că Monuments Valley.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×