Samsung Galaxy Note 4 primește un concept realist din partea designerului Ivo Maric

2.341 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 primește un concept realist din partea designerului Ivo Maric</b>Pe undeva pe la începutul toamnei ne așteaptă IFA 2014 și odată cu acest eveniment vom asista și la debutul lui Samsung Galaxy Note 4, phabletul de nouă generație Samsung care vine în completarea lui Galaxy S5 și Note 3. Ei bine, astăzi acest...

Pe undeva pe la începutul toamnei ne așteaptă IFA 2014 și odată cu acest eveniment vom asista și la debutul lui Samsung Galaxy Note 4, phabletul de nouă generație Samsung care vine în completarea lui Galaxy S5 și Note 3. Ei bine, astăzi acest device a primit un concept, pe care îl puteți admira mai jos.

Avem de-a face cu un design creat de către Ivo Maric, care păstrează dotările la nivel realist și nu oferă hardware SF, cum fac alți creatori de concepte. Se pare că acest Galaxy Note 4 păstrează diagonală predecesorului său, adică 5.7 inch, iar rezoluția este una QHD. Terminalul are sticlă curbată în lateralul ecranului, iar acest model măsoară 8.3 mm în grosime și este mai îngust și mai puțin lung decât Galaxy Note 3.

Ecranul este un Super AMOLED, iar Note 4 e rezistent la apă și vine cu senzor pentru puls și scanner de amprente sub butonul Home. Stylusul este în continuare în fanta din spate și pare metalic de această dată, cel puțin capătul pe care îl zărim. Nu sunt sigur cât de utile sunt acele margini ușor în pantă ale ecranului, dar sunt de acord cu dotările acestui device, care probabil includ și 3 sau 4 GB RAM și procesor Snapdragon 805 sau Exynos 64 bit.

Mai multe imagini aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×