Windows Phone Tango anunțat la CES 2012, Apollo ar putea sosi În iunie!

1.060 ori
<b>Windows Phone Tango anunțat la CES 2012, Apollo ar putea sosi În iunie!</b>Deja Windows Phone Mango a devenit ceva obișnuit în viețile celor pasionați de tehnologie, astfel că acum ne interesează mai mult următorii pași în evoluția platformei mobile Microsoft. Următoarea actualizare a OS-ului este Windows Phone Tango,...

Deja Windows Phone Mango a devenit ceva obișnuit în viețile celor pasionați de tehnologie, astfel că acum ne interesează mai mult următorii pași în evoluția platformei mobile Microsoft. Următoarea actualizare a OS-ului este Windows Phone Tango, care ar urma să fie anunțată la CES 2012, conform unor surse apropiate de Microsoft.

Mango ne-a adus 500 de funcții noi, dar Tango nu va fi chiar atât de revoluționar, el având mai degrabă rolul de zona-tampon între WP 7.5 și WP 8. Tango va aduce funcții precum suport LTE, suport pentru ecrane mai mici și modele de terminale low end. Astfel, se va da liber lui WP să intre în segmentul low end, unde se va bate de la egal cu terminalele Android și unele modele Symbian/S40 care încă mai au succes. Adevărata schimbare o va aduce sistemul de operare Windows Phone Apollo, care conform zvonurilor va sosi pe terminale în luna iunie a anului viitor.

Cunoscut și drept Windows Phone 8, Apollo va aduce cu sine și o nouă generație de terminale mobile, care ar putea fi anunțate la Nokia Connection 2012. Mă aștept aici la telefoane dual core cu rezoluții 720p, sau cel puțin așa afirmă speculațiile. Mai așteptăm cu nerăbdare să vedem și ce se va alege de acea promisiune din parte finlandezilor că Nokia va lansa o tabletă Windows 8, probabil tot la evenimentul Connection 2012. Evident, trebuie să priviți cu suspiciune toate aceste informații, deoarece nu avem confirmarea oficială încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×