Windows Phone Tango sosește În această lună! (Zvon)

909 ori
<b>Windows Phone Tango sosește În această lună! (Zvon)</b>De dragul recapitulării aflați că după ce Windows Phone s-a lansat în ultimul trimestru al anului 2010 au existat două actualizări mari software: NoDo, care a adus suport copy/paste și CDMA și Mango, un update foarte important. Acesta din urmă a...

De dragul recapitulării aflați că după ce Windows Phone s-a lansat în ultimul trimestru al anului 2010 au existat două actualizări mari software: NoDo, care a adus suport copy/paste și CDMA și Mango, un update foarte important. Acesta din urmă a adus multitasking, un nou browser și câteva schimbări de interfață. Ei bine, acum urmează actualizarea Tango, iar zvonurile afirmă că va sosi în această lună.

Mulți au asociat WP Tango cu Nokia Lumia 610, deoarece este primul model low end Windows Phone, iar specificațiile modeste definesc WP Tango. Alte funcții ale acestui release includ posibilitatea de a administra contactele de pe SIM, de a trimite imagini multiple via MMS și multe alte funcții ceva mai neînsemnate. Site-ul chinezesc WPDang afirma că Tango va începe să fie oferit în această lună pe device-urile compatibile și până la finalul lui iunie va rula pe mai mult de 90% dintre terminalele WP de pe piață.

Noi așteptam de fapt cu sufletul la gură ce vine după Tango și anume Apollo, adică Windows Phone 8. Acesta va aduce pe platforma Microsoft compatibilitatea cu terminale moderne ca specificații, dotate cu ecrane 720p, procesoare dual core și NFC. Din câte știu până acum primele terminale WP Tango sunt Nokia Lumia 610 și ZTE Orbit, iar pe astfel de modele mai slab dotate (256 MB RAM), Tango va renunța la câteva din funcțiile lui Mango, de la compatibilitatea cu unele aplicații, la playback-ul anumitor clipuri video și podcasturi sau uploadul automat de poze prin Skydrive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×