Windows XP, acum si pe Nokia 5800 XpressMusic, prin iXP (Video)

4.504 ori
<b>Windows XP, acum si pe Nokia 5800 XpressMusic, prin iXP (Video)</b>Daca va numarati printre utilizatorii fideli de Windows XP, probabil ca doriti sa folositi sistemul de operare si din mers si vi se pare o utopie ca un handset Nokia sa il ruleze. Ei bine, prin intermediul unui emulator foarte reusit, acest lucru este...

Daca va numarati printre utilizatorii fideli de Windows XP, probabil ca doriti sa folositi sistemul de operare si din mers si vi se pare o utopie ca un handset Nokia sa il ruleze. Ei bine, prin intermediul unui emulator foarte reusit, acest lucru este posibil, dupa cum puteti vedea in urmatorul clip:

Nokia 5800 XpressMusic foloseste aplicatiile iXP si MyPhone, care prezinta o metoda mai intuitiva de organizare a folderelor, aplicatiilor si functiilor telefonului. iXP este practic un emulator de Windows XP, care vine cu un desktop virtual si un sistem de foldere exact ca si cel al OS-ului initial, poate putin mai "lite".

Observati faptul ca ecranul principal al lui iXp arata ca meniul unui laptop, cu informatiile despre baterie, semnal si ora plasate in partea dreapta-jos a ecranului. Este inclus chiar si un meniu Start (care include optiunile Media, Profiles, Calendar si multe altele) si puteti chiar modifica si walpaper-ul.

Aceasta aplicatie Symbian poate fi achizitionata de aici, la pretul de 4.99 dolari si va rula pe Nokia 5800 XpressMusic, eventual si pe alte terminale Symbian, desi nu garantam pentru acest fapt.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×