Noua interfata TouchFLO 3D, scapata pe web si prezentata intr-un clip video

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.790 ori
<b>Noua interfata TouchFLO 3D, scapata pe web si prezentata intr-un clip video</b>Un ROM al terminalului HTC Leo a scapat pe web, permitand publicului sa arunce o privire asupra viitorului software-ului HTC. Astfel, informatii despre noua interfata TouchFLO 3D au iesit la iveala si puteti admira noul UI in actiune in urmatorul clip:...

Un ROM al terminalului HTC Leo a scapat pe web, permitand publicului sa arunce o privire asupra viitorului software-ului HTC. Astfel, informatii despre noua interfata TouchFLO 3D au iesit la iveala si puteti admira noul UI in actiune in urmatorul clip:

Cunoscuta si sub numele de Manila 2.6, interfata este prezentata in clipul de mai sus, dar trebuie sa stiti ca mai exista video-uri pe web care prezinta si setarile noului terminal, tastatura aproape identica cu a lui HTC Hero si metoda neobisnuita de a introduce o cartela SIM. Revenind la clipul inclus in acest articol, puteti observa ca noul UI ruleaza fara probleme pe Touch Diamond2, schimbarile sale principale fiind cele din Phone Gallery, dar si la capitolul player audio.

Ambele vin acum cu efecte grafice deosebite si, in plus si meniul de mesagerie a fost customizat. Per total, interfata seamana cu cea de pe HTC Hero si speram sa vedem in curand numeroase widgeturi care ii vor completa functiile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×