Wonder Woman promovează Huawei Mate 10 Pro cu un tweet de pe iPhone; Mic scandal de PR pentru Gal Gadot

2.933 ori
<b>Wonder Woman promovează Huawei Mate 10 Pro cu un tweet de pe iPhone; Mic scandal de PR pentru Gal Gadot</b>Vechea poveste în care o vedetă angajată pentru promovarea unui telefon folosește în realitate un alt device revine în scenă, asta odată cu celebra actriță Gal Gadot cunoscută pentru rolul din Wonder Woman. Aceasta ar fi trimis un tweet

Am tot văzut scenariul acesta: vedeta e plătită să promoveze un telefon, vedeta postează de pe alt telefon. Au făcut-o Alicia Keys, Will I Am şi cred că şi Scarlett Johansson. Mai nou şi Gal Gadot, aka Wonder Woman a făcut o gafă de gen, postând un tweet de promovare Huawei de pe iPhone.

Gal Gadot

Nu şi-ar fi dat nimeni seama dacă nu umfla povestea online Marques Brownlee. După cum se vede în captura din acest articol, apare în partea din dreapta jos a tweetului că mesajul de promovare pentru Huawei Mate 10 Pro a fost trimis de pe iPhone. Gal Gadot a devenit ambasadoare de brand pentru Huawei în ultimul an şi o tot vedeţi în reclame TV şi pe panouri publicitare, cu Huawei P20 Pro în mână.

Actriţa a dat vina pe echipa sa, pentru că nu îşi administrează conturile de social media singură. Între timp tweetul a fost şters şi înlocuit cu unul de pe Huawei. Gal Gadot a dat un comunicat în care afirmă că deşi postează de obicei ea tweeturi de pe telefoane Huawei, echipa sa se ocupă de uploaduri de video-uri mai mari, cum era cazul aici. Cred că Huawei nu prea a apreciat situaţia, mai ales având în vedere situaţia sa precară din SUA.

În ultimele 24 de ore a apărut ştirea că şi Huawei ar fi vândut echipament spre Iran, aşa că Gal Gadot e ultima grijă a sa. Totuşi cred că Wonder Woman ar trebui să concedieze un intern.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×