MWC 2018: Huawei MediaPad M5 10 Pro prezentare hands-on - tabletă pentru muncă şi divertisment, cu 4 difuzoare Harman si stylus (Video)

1.275 ori
<b>MWC 2018: Huawei MediaPad M5 10 Pro prezentare hands-on - tabletă pentru muncă şi divertisment, cu 4 difuzoare Harman si stylus (Video)</b>Huawei şi-a păstrat telefoanele flagship pentru prezentarea din Paris, dar a adus în Barcelona tablete noi. E vorba despre modelele Huawei MediaPad M5, printre care şi o versiune de 8.4 inch, una de 10.8 inch, dar şi un model Pro asupra căruia ne oprim..

Huawei şi-a păstrat telefoanele flagship pentru prezentarea din Paris, dar a adus în Barcelona tablete noi. E vorba despre modelele Huawei MediaPad M5, printre care şi o versiune de 8.4 inch, una de 10.8 inch, dar şi un model Pro asupra căruia ne oprim mai jos, printr-o prezentare hands-on.

Faţă de celelalte terminale, acest model de 10.8 inch vine cu stylus-ul M-Pen la pachet. Îi putem ataşa şi o tastatură şi după cum am văzut din prezentarea Huawei putem realiza foarte uşor prezentări în PowerPoint şi lucra cu aplicaţiile Office de pe Android. Tableta are un corp metalic solid şi bine construit, stă bine în mâna utilizatorului si are o aderentă crescută.

Huawei M-Pen

Remarcăm atenţia deosebită acordată acusticii, cu 4 difuzoare Harman Kardon la bord. Terminalul porneşte de la 499 de euro, în versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare WiFi, iar modelul cu LTE şi 128 GB stocare ar trebui să salte preţul cu vreo 100 de euro. Suportă acustică de înaltă rezoluţie şi camera de 13 megapixeli ar trebui să fie la nivelul unui telefon Huawei Honor de acum 2-3 ani.

Procesorul Kirin 960 a fost destul de bun pe Huawei Mate 9, deci ar trebui să ofere o performanţă bună şi aici. Ar trebui să concureze cu modelele Galaxy Tab S3 în aceeaşi zonă din primăvară.

Prezentare Huawei MediaPad M5 10 Pro

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×