Actrița Gal Gadot (Wonder Woman) este acum imaginea ASUS, promovând PC-urile şi laptop-urile companiei; Cum rămâne cu Huawei?

1.734 ori
<b>Actrița Gal Gadot (Wonder Woman) este acum imaginea ASUS, promovând PC-urile şi laptop-urile companiei; Cum rămâne cu Huawei?</b>Cu toate că actrița Gal Gadot celebră pentru rolul de Wonder Woman era cunoscută pentru asocierea cu brandul Huawei, iată că acum aceasta semnează și un contract cu ASUS. Actrița devine imagine a brandului taiwanez și va promova

Cred că e prima oară când văd o celebritate de mare profil reprezentând în acelaşi timp două mari branduri din tech. Gal Gadot, actriţa israeliană care o joacă pe Wonder Woman apare pe o sumedenie de panouri publicitare şi spoturi TV pentru Huawei, iar acum a devenit şi imaginea ASUS.

Gal Gadot

Gal Gadot este imaginea care promovează cele mai noi laptop-uri şi PC-uri All in One ale ASUS. Parteneriatul a fost anunţat pe fondul lansărilor de la Computex 2018, precum debutul lui ASUS ZenBook Pro, primul device ASUS care vine cu funcţia ScreenPad, ce transformă touchpad-ul într-un ecran funcţional, cu design adaptiv. Wonder Woman a fost aleasă pentru că este o figură inspirațională în toată lumea, pentru publicul de toate vârstele şi sexele.

Gal Gadot

Are rolul de a promova accesibilitatea tehnologiei ASUS. Chris Walker, vicepreşedinte Client Computing Group de la Intel a declarat că actriţa este un partener pe termen lung. A apărut şi un spot promo cu ea, in care interacţionează chiar cu acel nou touchpad. Dacă în spoturile Huawei vedeam o interacţiune cu natura, gheţari şi cascade, aici Gal dirijează o flotă de drone şi creează un alter ego în VR. Parcă îmi place mai mult spotul ASUS, dar eu sunt mai înclinat spre SF decât natură.

Actriţa nu e străină de controverse, postând un mesaj la un moment dat în social media de pe iPhone, deşi este ambasador Huawei. Nu pot decât să mă întreb dacă rămâne în continuare şi imaginea Huawei sau a cedat bagheta unei alte vedete? Şi ca o menţiune secundară, foarte puţin femei au devenit imaginea unor produse tech şi sincer mă pot gândi doar la Alicia Keys şi BlackBerry în ultimii ani.

Mai era pe vremuri Sharapova şi produsele Sony Ericsson. Vă invit în comentarii să mai daţi exemple, dacă aveţi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×