World Edition, varianta GSM a terminalului Motorola Droid 2 in Europa!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.281 ori
<b>World Edition, varianta GSM a terminalului Motorola Droid 2 in Europa!</b>Operatorul american Verizon, a scapat de curand informatii cu privire la existenta unei variante GSM a telefonului Motorola Droid 2. Se pare ca acesta se va numi spre deosebire de primul (Milestone),&nbsp;Motorola Droid 2 World Edition. Motorola Droid 2...

Operatorul american Verizon, a scapat de curand informatii cu privire la existenta unei variante GSM a telefonului Motorola Droid 2. Se pare ca acesta se va numi spre deosebire de primul (Milestone), Motorola Droid 2 World Edition.

Motorola Droid 2 ne prezinta continutul prin intermediul uni ecran de 3,7 inch capacitiv, vine cu WiFi, 3G, GPS, camera de 5 megapixeli si tastatura QWERTY fizica. Fata de prima versiune a terminalului, cea mai notabila modificare este upgrade-ul de la procesorul de 600 MHz, la deja renumitul  ARM Cortex A8 de 1 GHz, procesor ce se regaseste si pe Samsung Galaxy S si iPhone 4.

Cum nimic nu e imposibil, s-ar putea sa asistam totusi la rebotezarea lui Droid 2 World Edition (nume de cod A956) pe ultima suta de metri, ca in toamna cand il asteptam si la noi in tara, sa il putem cumpara sub titulatura Milestone 2, care ni se pare mai logica. Terminalul va sosi cel mai probabil cu versiunea 2.2 a Android (numita si FroYo), in ciuda faptului ca probabil la data lansarii in Europa, Gingerbread, aka Android 3.0, sa fi fost deja lansat.

Pretul lui Milestone 2 e inca un mister, dar cu siguranta telefonul va avea de furca in impartasirea succesului cu deja discutatul Droid Pro, care ni s-a dezvaluit impreuna cu niste specificatii spectaculoase!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×