WSJ: Apple va lansa noua generație iPhone pe data de 9 septembrie

1.035 ori
<b>WSJ: Apple va lansa noua generație iPhone pe data de 9 septembrie</b>Din câte se pare, cu pași repezi ne îndreptăm spre prima lună de toamnă, lună ce va fi marcată de numeroase lansări de produse inteligente. Printre aceste noi produse se așteaptă să debuteze și noua generație iPhone despre care aflăm noi...

Din câte se pare, cu pași repezi ne îndreptăm spre prima lună de toamnă, lună ce va fi marcată de numeroase lansări de produse inteligente. Printre aceste noi produse se așteaptă să debuteze și noua generație iPhone despre care aflăm noi informații prin intermediul unui raport al celor de la Wall Street Journal. Astfel, potrivit unei surse, s-ar părea că un eveniment marca Apple este programat pentru data de 9 septembrie.

După cum ne dă de bănuit, acest eveniment va fi locul în care vom vedea o serie de noi produse lansate. în timp ce prezența unui iPhone de 4.7 inch este confirmată aproape în totalitate, există și posibilitatea ca Apple să lanseze o versiune de tip phablet a lui iPhone 6, versiune ce ne va oferi un display de 5.5 inch.

Din punct de vedere al istoricului companiei, această presupusă lansare de pe data de 9 septembrie ar putea fi posibilă, ținând cont că cei de la Apple au lansat în trecut noi terminale în acceași perioadă, vânzările începând la doar câteva săptămâni după evenimentul public de lansare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×