Xbox 720 s-ar putea lansa În luna aprilie, domeniul Înregistrat Microsoft confirmă

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.212 ori
<b>Xbox 720 s-ar putea lansa În luna aprilie, domeniul Înregistrat Microsoft confirmă</b>Se pare că ar fi fost înregistrat un nou domeniu care oferă un indiciu despre viitorul Xbox. E vorba despre XboxEvent.com, înregistrat de către EventCore, o agenție care se ocupă cu planificarea de evenimente, cu care Microsoft &nbsp;a mai...

Se pare că ar fi fost înregistrat un nou domeniu care oferă un indiciu despre viitorul Xbox. E vorba despre XboxEvent.com, înregistrat de către EventCore, o agenție care se ocupă cu planificarea de evenimente, cu care Microsoft  a mai colaborat în trecut.

concept

Cei de la The Verge au aflat din surse sigure, confirmate și de către Computer and Video Games că MS va anunța nouă consola în aprilie 2013. Cunoscută sub numele provizoriu de Xbox 720, consola ar putea fi motivul pentru care Sony s-a grăbit atât de mult să anunțe PlayStation 4 în această săptămână, fără ca măcar să ne prezinte designul device-ului, care probabil nici nu e gata 100%.

Microsoft ar putea nu doar să prezinte Xbox 720 în aprilie, ci și să îl pună în vânzare, în vreme ce Sony ar lansa PS4 de abia la iarnă. Zvonurile afirmă că următorul Xbox va avea și mai multe funcții media decât Xbox 360, putând fi chiar folosit de providerii de conținuturi și servicii de cablu pentru a oferi pachete unice de divertisment. în plus funcția SmartGlass ar putea fi extinsă pe smartphone-uri și tablete, care să nu fie doar ecrane secundare, ci și controllere.

Voi ce ați alege între Xbox 720 și PS4?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×