Xiaomi ajunge la un nou prag record de livrări în această lună; Iată cifrele

4.208 ori
<b>Xiaomi ajunge la un nou prag record de livrări în această lună; Iată cifrele</b>La scurt timp de la debutul smartphone-ului Xiaomi Mi Mix 3 aflăm detalii despre situația livrărilor companiei în zona telefoanelor mobile din ultimul timp. Ei bine, descoperim că gigantul chinez a ajuns la un nou prag record de livrări

Xiaomi este gata să ajungă la un prag istoric de livrări de telefoane în 2018. Compania chineză este gata să depăşească 100 de milioane de smartphone-uri livrate între ianuarie şi octombrie 2018, depăşind deci toate modelele livrate în 2017. Avem detalii despre evoluţia lor mai jos.

Compania chineză a livrat 92.4 milioane de smartphone-uri în tot anul 2017, într-un salt de 74.5% faţă de anul anterior, conform datelor IDC. Compania chineză a anunţat predicţii şi mai bune în cadrul unui eveniment ţinut pe 25 octombrie, cel de debut pentru Mi Mix 3. În trimestrul 2 al acestui an Xiaomi avea 31.9 milioane de telefoane livrate, plasându-se pe locul 4 global, după Samsung, Huawei şi Apple.

Pe atunci Xiaomi avea o cotă de piaţă de 9.3%, în creştere cu peste 3% faţă de anul 2017 T2. După o perioadă de creştere accelerată firma a început sa pice cu 2-3 ani în urmă, pentru a îşi linge rănile după, a începe să scoată mai multe telefoane midrange la preţ bun şi a se lista la bursă. Are fabrici în India, a început să aibă filiale în multe ţări din Europa, are telefon cu dotări de flagship şi preţ midrange (Pocophone F1), iar roadele se văd.

Dacă totul merge în acelaşi ritm cred că în 2020 deja Apple ar putea fi depăşit de Xiaomi, care va urca pe podium. Marea bătălie se dă în continuare pe piaţa din SUA, iar dacă Xiaomi intră acolo cu mai mult succes decât Huawei atunci ascensiunea spre podium e inevitabilă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×