Xiaomi are un nou telefon de buget cu procesor octa core, iată o imagine cu acesta de la autoritatea de certificare din China!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.392 ori
<b>Xiaomi are un nou telefon de buget cu procesor octa core, iată o imagine cu acesta de la autoritatea de certificare din China!</b>Xiaomi nu se sfiește niciodată să pună prețuri low end pe modele care pe unele piețe ar fi midrange sau chiar high end. Un nou model din gama accesibilă a acestei companii e gata de prime time, iar între timp el este fotografiat și testat de...

Xiaomi nu se sfiește niciodată să pună prețuri low end pe modele care pe unele piețe ar fi midrange sau chiar high end. Un nou model din gama accesibilă a acestei companii e gata de prime time, iar între timp el este fotografiat și testat de către TENAA.

Rezultatul e imaginea de mai sus, care provine de la TENAA, adică autoritatea de certificare din China, echivalentul ANCOM din România. Terminalul a fost listat deja în baza lor oficială de date, iar el are butoane capacitive în zona frontală, confirmându-i identitatea de model Redmi 2. Dotările sale îl fac mai degrabă un phablet, cu diagonală de 5.5 inch și rezoluție 720p.

Acest model integrează un panou IPS, rulează Android 4.2.2, vine cu 1 GB RAM și un procesor octa core, cel mai probabil un MediaTek. Aparent vor exista două versiuni de handset, una cu CPU de 1.4 GHz și una de 1.7 GHz. în spate se afla o cameră de 13 MP, în față una de 5 sau 8 MP, iar la bord avem și un slot microSD. E posibil ca acest model să debuteze în aprilie, la un preț sub 200 de dolari, ba chiar în jurul valorii de 130 de dolari.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×