Samsung Galaxy S5 cu un pas În România! eMAG.ro oferă precomenzi pentru telefon, pe albastru, negru și alb

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 4.552 ori
<b>Samsung Galaxy S5 cu un pas În România! eMAG.ro oferă precomenzi pentru telefon, pe albastru, negru și alb</b>La o căutare rapidă a lui Samsung Galaxy S5 pe site-ul eMAG.ro descoperim că acest telefon a fost listat cu opțiunea de precomandă. Cu această ocazie aflăm și prețul sau și variantele de culoare pe care ni le vom putea cumpăra de Paște. &nbsp;...

La o căutare rapidă a lui Samsung Galaxy S5 pe site-ul eMAG.ro descoperim că acest telefon a fost listat cu opțiunea de precomandă. Cu această ocazie aflăm și prețul sau și variantele de culoare pe care ni le vom putea cumpăra de Paște.

Smartphone-ul costă 3.199 lei și vine pe negru, albastru electric și alb. Prețul anterior menționat se aplică pentru modelele de 16 GB și nu este foarte diferit de cel al lui Samsung Galaxy S4, deși îmi amintesc că spre exemplu în luna aprilie a anului trecut telefonul costa deja 2.999 lei, deci mă aștept la o scădere de acest gen și aici.

Pret Samsung Galaxy S5 electric blue

Motive să cumpărați Galaxy S5? Pentru început modul foarte atractiv în care arată varianta electric blue, care are o ușoară strălucire albastră atunci când captează lumina pe suprafața sa. Apoi menționăm și senzorul cardiac din spate, scannerul de amprente din zona butonului Home, un ecran care foarte probabil are unghiuri de vizualizare și culori excelente și o cameră de 16 MP care vă va copleși cu funcții foto noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×