Cum se descurcă camera lui OnePlus 6T în low-light? CEO-ul companiei dezvăluie o mostră foto

1.473 ori
<b>Cum se descurcă camera lui OnePlus 6T în low-light? CEO-ul companiei dezvăluie o mostră foto</b>Ne aflăm la doar o săptămână distanță de lansarea lui OnePlus 6T, telefon al cărui debut a fost mutat cu o zi înainte de data inițial plănuită și asta de frica evenimentului Apple care le-ar putea fura serios din strălucirea noului smartphone

După ce în weekend aflam vestea că OnePlus a decis mutarea lansării lui OnePlus 6T cu o zi mai devreme decât era stabilit inițial, asta din cauza evenimentului Apple de pe 30 octombrie ce i-ar putea fura strălucirea, iată că astăzi CEO-ul companiei, Pete Lau ne oferă un nou teaser. Este vorba despre o primă mostră foto realizată de către flagship-ul cel nou în condiții de iluminare scăzută.

OnePlus 6T

La prima vedere, camera duală a lui OnePlus 6T se descurcă tare bine și în asemenea condiții dificile, reușind să păstreze multe detalii atât în zona clădirilor, cât și asupra cerului în ciuda apariției de zgomot acolo. Totuși, imaginea de față nu este cea originală, fiind postată pe Weibo și optimizată de către rețeaua de socializare.

Cel mai probabil, fotografia a fost realizată cu noul Night Mode despre care am aflat chiar de curând detalii. Despre telefonul în sine mai știm că va aduce scanner de amprente în ecran, fapt ce va contribui la o creștere importantă de preț - fiind vehiculată o sumă de pornire cuprinsă între 530 și 550 euro pentru varianta de 6 GB RAM.

Telefonul va avea și procesor Snapdragon 845 și ecran generos AMOLED cu decupaj subtil în zona superioară.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×