Xiaomi Black Shark 2 apare în GeekBench, cu 12 GB RAM la bord

592 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 apare în GeekBench, cu 12 GB RAM la bord</b>Primele scăpări ale noului telefon de gaming de la Xiaomi, Black Shark 2 apăreau la final de lună februarie. Atunci erau doar câteva imagini hands on, urmate de detalii oferite de oficiali Xiaomi şi acum şi o scăpare într-un

Primele scăpări ale noului telefon de gaming de la Xiaomi, Black Shark 2 apăreau la final de lună februarie. Atunci erau doar câteva imagini hands on, urmate de detalii oferite de oficiali Xiaomi şi acum şi o scăpare într-un test de performanţă. 

Telefonul a apărut în GeekBench, unde figurează cu 12 GB RAM la bord. Listarea menţionează şi un procesor Snapdragon 855 şi au existat speculaţii că va avea şi versiuni cu 6 sau 8 GB RAM. Văzând rezultatele de aici, scorurile mi se par la nivel de Galaxy S10+, poate chiar iPhone XS Max.

Xiaomi Black Shark 2

Judecând după ultimele scăpări, telefonul nu va avea un design foarte diferit de predecesori, va sosi cu o cameră duală în spate şi un sistem de răcire revoluţionar. După ce am văzut cât de mare e heatpipe-ul pe Samsung Galaxy S10 şi cum sunt folosite plăci de grafit pentru bobina de încărcare wireless, e clar că se investeşte mult în răcire pe telefoanele puternice.

Mă mir că nu văd mai multe firme din China realizând parteneriate cu producătorii de jocuri, mai ales că şi Xiaomi şi Tencent, creatorul lui PUBG Mobile sunt chinezi. Black Shark 2 ar trebui să mai vină cu iluminare RGB în spate şi poate şi joystick-uri sau alte accesorii de gaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×