Xiaomi Black Shark 2 primeşte testul de rezistenţă; Aflăm cum stă telefonul de gaming la îndoire şi zgâriere (Video)

1.238 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 primeşte testul de rezistenţă; Aflăm cum stă telefonul de gaming la îndoire şi zgâriere (Video)</b>După ce a îndoit, zgâriat şi disecat un Huawei P30 Pro , JerryRigEverything face trecerea la un telefon de gaming. E vorba despre Xiaomi Black Shark 2, care primeşte un test de rezistenţă devenit clasic. Hai să vedem cum se descurcă

După ce a îndoit, zgâriat şi disecat un Huawei P30 Pro , JerryRigEverything face trecerea la un telefon de gaming. E vorba despre Xiaomi Black Shark 2, care primeşte un test de rezistenţă devenit clasic. Hai să vedem cum se descurcă.

Xiaomi BlackShark 2

Xiaomi Black Shark 2 se zgârie la nivel 6 din 10, ca orice alt smartphone de pe piaţă. Camera frontală de 20 MP este acoperită cu aceeaşi sticlă ca şi ecranul, fiind rezistentă la zgârieturile de zi cu zi. Aflăm şi că zona superioară a telefonului şi butoanele sunt fabricate din metal. E o abundență de metal peste tot de altfel pe handset.

Xiaomi BlackShark 2

Telefonul e binişor construit şi bine închegat, cam masiv aş putea zice. Nu e totuşi rezistent la apă. JerryRigEverything a zgâriat serios spatele cu cutterul, spre durerea urechilor celor care ascultă clipul la căşti. La testul cu bricheta, ecranul AMOLED de 6.39 inch a rezistat 20 de secunde şi nu şi-a mai revenit, păstrând o pată albă. 

Jerry a zgâriat cu un vârf mai ascuţit zona cititorului de amprente integrat şi acesta a părut să funcţioneze fără probleme şi după zgârieturi. Telefonul a mai trecut cu brio şi proba de îndoire, fără a flexa absolut deloc. E foarte solid şi bine construit, iar la un preţ între 400 şi 500 de euro nu sună rău deloc pentru un gaming device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×