Xiaomi confirmă procesorul Snapdragon 855+ de pe Black Shark 2 Pro, într-un nou teaser (Video)

593 ori
<b>Xiaomi confirmă procesorul Snapdragon 855+ de pe Black Shark 2 Pro, într-un nou teaser (Video)</b>Imediat cum a fost anunţat procesorul Qualcomm Snapdragon 855+ cu o săptămână în urmă, a venit şi vestea că ASUS îl va inaugura pe ROG Phone II. Rivalii nu au stat degeaba şi s-au mobilizat şi aşa a apărut o nouă variantă

Imediat cum a fost anunţat procesorul Qualcomm Snapdragon 855+ cu o săptămână în urmă, a venit şi vestea că ASUS îl va inaugura pe ROG Phone II. Rivalii nu au stat degeaba şi s-au mobilizat şi aşa a apărut o nouă variantă de Nubia Red Magic cu acest CPU, iar acum vine şi un Xiaomi Black Shark 2 Pro, tot cu varianta Plus de procesor. Acesta a fost confirmat de către un teaser Xiaomi, pe care îl vedeţi mai jos.

Întâi am avut doar un poster cu rol de teaser, apărut pe 19 iulie şi anunţând un debut pentru Xiaomi Black Shark 2 Pro pe 30 iulie. Apoi în ultima săptămână telefonul de gaming a scăpat în benchmark-ul AnTuTu unde atinge peste 400.000 de puncte. Apărea în testul cu pricina cu 12 GB RAM, 256 GB stocare şi GPU Adreno 640.

În rest păstrează ecranul Full HD+ şi probabil şi bateria de 4000 mAh şi camera lui Black Shark 2, de 48 MP + 12 MP (telephoto). În clipul teaser vedem o serie de adolescenţi care se joacă pe telefonul mobil în autobuz, în drum spre şcoală, când un monstru uriaş apare şi este dovedit de un soi de mascotă Black Shark, folosind puterea noului procesor.

Nu ştiu de ce am senzaţia că monstrul alb-argintiu ar fi ROG Phone II...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×