Încă un telefon slider este supus la îndoiri şi zgârieturi; Cum rezistă Xiaomi Mi Mix 3 la teste (Video)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 826 ori
<b>Încă un telefon slider este supus la îndoiri şi zgârieturi; Cum rezistă Xiaomi Mi Mix 3 la teste (Video)</b>Oppo Find X a fascinat multă lume prin design anul trecut, pentru a deveni rapid un paria între smartphone-uri, când JerryRigEverything ne-a arătat cât de uşor se îndoaie. De atunci am aşteptat să vedem dacă şi alte handseturi

Oppo Find X a fascinat multă lume prin design anul trecut, pentru a deveni rapid un paria între smartphone-uri, când JerryRigEverything ne-a arătat cât de uşor se îndoaie. De atunci am aşteptat să vedem dacă şi alte handseturi cu mecanisme glisante similare sunt la fel de vulnerabile. E vorba despre Honor Magic 2 şi Xiaomi Mi Mix 3, iar acesta din urmă primeşte testul mai jos.

Xiaomi Mi Mix 3

Pe lângă testul de rezistenţă, avem parte şi de un scurt unboxing, ocazie cu care aflăm că telefonul sosește la pachet cu un accesoriu de încărcare wireless. Acest terminal era lansat în noiembrie 2018 şi vine cu un ecran de 6.39 inch cu muchii foarte înguste. Handsetul are un mecanism glisant non motorizat, fiind nevoie de un gest de împingere din partea utilizatorului pentru a glisa porţiunea cu cele 2 camere selfie. Xiaomi se laudă că a testat partea glisantă de peste 300.000 de ori şi că a trecut cu brio testele sale.

Xiaomi Mi Mix 3

Cât despre Jerry, acesta a zgâriat ecranul telefonului, care a cedat la un vârf ascuţit de nivel 6 din 9 ca de obicei pentru orice smartphone din ultimul an. Grila difuzorului pentru convorbiri este foarte bine securizată şi nu se poate distruge sau zgâria. La testul cu bricheta, ecranul OLED a rezistat 20 de secunde şi a rămas cu o pată albă care nu se mai scoate.

Momentul cheie a fost totuşi testul de îndoire, unde Xiaomi Mi Mix 3 a făcut faţă cu brio. Se îndoaie puţin, dar nu se crapă, nu troznelte şi nu are parte de daune. Iată că se poate şi să realizezi un telefon cu porţiune glisantă şi care să fie şi rezistent. Important de stiut asta, pentru ca se zvonește că și OnePlus 7 va avea așa ceva. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×