Primele iPad-uri cu 5G ar putea sosi pe piață tocmai în 2021

691 ori
<b>Primele iPad-uri cu 5G ar putea sosi pe piață tocmai în 2021</b>Chiar dacă Apple ar trebui să lanseze primele iPhone-uri cu 5G în 2020, pentru iPad-uri cu acest tip de conectivitate mai avem de aşteptat. În general Apple prefera să implementeze tehnologiile noi pe iPhone şi abia apoi le aduce

Chiar dacă Apple ar trebui să lanseze primele iPhone-uri cu 5G în 2020, pentru iPad-uri cu acest tip de conectivitate mai avem de aşteptat. În general Apple prefera să implementeze tehnologiile noi pe iPhone şi abia apoi le aduce pe iPad. Analistul Ming-Chi Kuo are detalii despre planurile Apple.

În primul rând am văzut Apple aşteptând o perioadă între implementările de inovaţii pe iPhone şi iPad şi în trecut. Asta s-a întâmplat cu Touch ID şi Face ID, care au ajuns întâi pe telefoane şi apoi pe tablete la câteva luni/ani distanţă. Conform reputatului analist Ming-Chi Kuo, Apple va aştepta până în 2021 pentru a ne oferi un iPad Pro 5G.

Până atunci va trebui să ne conectăm la viteze superioare folosind un telefon ca hotspot 5G, să zicem. Între timp Kuo mai scrie şi că Apple va introduce plăci de polimer de cristal lichid (LCP) pe viitoarele modele de iPad Pro din acest an. Ideea este de a reduce pierderea de semnal şi a îmbunătăţi conexiunile.

Posibil să vedem WiFi 6 și LTE Advanced Pro pe viitoarele tablete. Tehnologia LCP va pune bazele modificărilor la nivel de antene şi organizare de componente care pregătesc terenul pentru 5G. Apple a lansat deja 2 tablete în 2019, iPad Air 10.5 şi iPad Mini (2019). Urmează probabil şi două modele iPad Pro la toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×