Xiaomi BlackShark își dezvăluie formele prin intermediul unui teaser oficial; Are margini ușor rotunjite

1.218 ori
<b>Xiaomi BlackShark își dezvăluie formele prin intermediul unui teaser oficial; Are margini ușor rotunjite</b>De curând am aflat faptul că cei de la Xiaomi au în plan lansarea smartphone-ului de gaming BlackShark pe data de 13 aprilie, eveniment confirmat și de către materiale teaser sosite online. Campania de teasing continuă între timp și descoperim că

Pe data de 13 aprilie vom avea parte de o lansare cu fast din partea celor de la Xiaomi și anume debutul primului smartphone sub branding BlackShark. Acesta va fi un terminal special creat pentru gaming și din ce am aflat anterior, ne așteptăm la un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 aici, la 8 GB RAM, dar și la un setup de difuzoare stereo menit să contribuie la o experiență multimedia de top.

Xiaomi BlackShark

Nu se știu detalii despre diagonala ecranului și nici dacă vom avea parte de un panou de 120Hz precum se oferă pe Razer Phone, această dotare fiind tare importantă dacă vorbim despre un smartphone de gaming. Ar mai trebui să regăsim la bord și o baterie pe măsură, iar potrivit ultimelor vești, nu ar fi exclus să existe o variantă cu 128 GB de stocare flash.

Revenind totuși la leak-ul de astăzi, vedeți mai sus un nou teaser oficial oferit de Xiaomi în care putem vedea formele viitorului dispozitiv. Observăm muchii ușor curbate și ceea ce pare a fi o ramă metalică ce iese în evidență. Nu este clar dacă spatele va fi din sticlă sau alt material, dar ideal ar fi să vedem ceva similar cu ce a folosit Razer și anume un policarbonat care să contribuie la un grip mai bun.

Detaliile complete le aflăm pe 13 aprilie, dar așteptați-vă la noi teasere în zilele ce urmează!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×