Motorola Moto Z4 Play ar include o cameră de 48 de megapixeli în spate şi cititor de amprente în ecran

1.111 ori
<b>Motorola Moto Z4 Play ar include o cameră de 48 de megapixeli în spate şi cititor de amprente în ecran</b>Motorola Moto Z4 Play ni se dezvăluia în randări încă de la începutul anului, în primele zile din ianuarie. Vedeam o singură cameră foto în spate, ceea ce ne mira după un Moto Z3 Play cu două camere. Azi aflăm extra detali despre

Motorola Moto Z4 Play ni se dezvăluia în randări încă de la începutul anului, în primele zile din ianuarie. Vedeam o singură cameră foto în spate, ceea ce ne mira după un Moto Z3 Play cu două camere. Azi aflăm extra detali despre dotările noului venit.

Telefonul va adopta un ecran cu diagonală mare şi cu breton "picătură". Ar fi un ecran edge to edge de 6.2 inch, cu o bărbie totuşi proeminenta. La bordul telefonului se va afla un procesor Qualcomm Snapdragon 675, un salt de la SD636 de pe Moto Z3 Play. În spatele lui Moto Z4 Play se va găsi un senzor foto de 48 de megapixeli, foarte probabil acelaşi folosit pe Xiaomi Redmi Note 7.

Sursa afirmă totuşi că e senzorul de pe Huawei Nova 4 şi Honor View 20 totuşi. E interesantă revenirea la camere singulare, după ultimul an când am ajuns la 3 şi apoi la 4 camere, iar Nokia s-ar pregăti de 5. Pe lângă aceste dotări, noul midrange ar avea o baterie de 3600 mAh şi având în vedere tradiţia familiei Z Play de autonomie uriaşă, cred că vom fi impresionaţi.

Modularitatea rămâne în ecuaţie, după cum arată pinii din spate jos şi probabil apar şi module noi, cu camere, difuzoare, proiectoare, imprimante foto şi unul 5G. Ecranul mai sus menţionat este un Super AMOLED Full HD+, iar el integrează şi cititorul de amprente. Moto Z4 Play ar putea veni cu 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare, plus slot microSD.

Problema cea mare e preţul. Moto Z3 Play costa 500 de dolari la debut, iar un salt la 600 dolari ar face produsul mai scump decât OnePlus 6T, deci e nevoie de o sumă mai accesibilă. Debutul nu e programat pentru MWC 2019, ci pentru la vară se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×