Aceasta ar fi cutia lui Xiaomi Mi 6; se menționează prezența unei camere foto de 30 megapixeli

2.670 ori
<b>Aceasta ar fi cutia lui Xiaomi Mi 6; se menționează prezența unei camere foto de 30 megapixeli</b>Cu avalanșa de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy S8 terminată, este vremea ca acum să apară în prim-plan materiale pentru viitoarele flagship-uri ce vor sosi pe piață - unul dintre acestea fiind Xiaomi Mi 6. Telefonul de aici ar urma să debuteze chiar

De câteva zile au început ca la ordinea zilei să fie leak-urile asociate lui Xiaomi Mi 6, flagship a cărui lansare ar fi programată chiar pentru luna în curs. După o serie de randări mai mult sau mai puțin realiste, este vremea ca astăzi să privim asupra unor fotografii ce ne prezintă ambalajul de retail pentru noul handset, cutia acestuia fiind prezentată atât în varianta pe alb, cât și în versiunea pe negru - semn că telefonul va fi disponibil la rândul său în aceste nuanțe.

Xiaomi Mi 6 Plus cutie

Se pare că acea cutie pe negru este destinată lui Xiaomi Mi 6 Plus, telefon ce va sosi cu display de 5.15 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu o cameră foto principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și bliț dual-tone. Pentru selfie-uri avem o cameră de 8 megapixeli și un alt element surprinzător este bateria de 4000 mAh oferită în cazul de față pe un telefon relativ compact.

Xiaomi Mi 6 cutie

Mai avem listat suportul dual-SIM, portul USB Type-C și pachetul compus din 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash. Cutia albă pare a fi asociată versiunii standard Mi 6 care vine tot cu un display de 5.15, cu procesor SD835 și cu o cameră foto principală de 12 megapixeli în schimb. Și capacitatea bateriei scade la 3200 mAh, iar pentru selfie-uri avem un senzor UltraPixel de 4 mpx.

Nu știm cât de reale sunt aceste cutii, așa că până ce nu avem specificațiile confirmate de către o serie de benchmark-uri nu ne facem speranțe prea mari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×