Xiaomi confirmă camera foto triplă de pe Redmi Note 8 Pro printr-un teaser; Apar și capturi dintr-o reclamă

1.285 ori
<b>Xiaomi confirmă camera foto triplă de pe Redmi Note 8 Pro printr-un teaser; Apar și capturi dintr-o reclamă</b>Continuă scăpările din online și pentru smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 8 Pro, viitorul upper mid-range pregătit de către chinezi sub brandul Redmi ce va impresiona plăcut la nivel de fotografiere. În așteptarea detaliilor despre

Continuă scăpările din online și pentru smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 8 Pro, viitorul upper mid-range pregătit de către chinezi sub brandul Redmi ce va impresiona plăcut la nivel de fotografiere. În așteptarea detaliilor despre data lansării descoperim astăzi un teaser oficial postat pe Weibo, cât și o captură de ecran surprinsă dintr-o reclamă pregătită pentru difuzarea pe posturile de televiziune din China.

Redmi Note 8 Pro

Avem în primul rând materialul teaser de mai sus ce ne prezintă modulul foto din spate, un setup vertical plasat central ce include 3 senzori foto și un scanner de amprente fizic. Nu știm exact componența acestui setup, dar recent s-a vehiculat în online faptul că Redmi Note 8 Pro va fi primul smartphone Xiaomi de pe piață echipat cu senzor foto de 64 mpx, ceva ce rămâne de lămurit în perioada următoare.

Redmi Note 8 Pro

Cât despre fotografia cu numărul 2, aceasta este o captură de ecran dintr-o reclamă Xiaomi și observăm că linia de design adoptată de către smartphone este similară cu cea întâlnită în cazul modelelor Redmi K20/K20 Pro. Avem parte și de un finisaj special și de o nuanță gradient ce afișează nuanțe de verde mai deschis pe lateral și un verde închis central. 

Recent l-am văzut pe Xiaomi Redmi Note 8 Pro și în câteva fotografii reale și am aflat că va avea jack audio și port USB-C. Ca dotări așteptăm să vedem aici variante cu 6 sau 8 GB RAM, ecran FHD+ de peste 6 inch și până la 128 GB stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×