Xiaomi confirmă senzorul de 108 mpx integrat pe Mi Mix Alpha, prin intermediul unui teaser! Apar și mostre foto

2.151 ori
<b>Xiaomi confirmă senzorul de 108 mpx integrat pe Mi Mix Alpha, prin intermediul unui teaser! Apar și mostre foto</b>Încă din luna august a acestui an am aflat faptul că Xiaomi ne pregătește lansarea unui prim telefon cu senzor foto de 108 megapixeli, un Samsung ISOCELL Bright HMX capabil să livreze fotografii detaliate folosind tehnologia

Încă din luna august a acestui an am aflat faptul că Xiaomi ne pregătește lansarea unui prim telefon cu senzor foto de 108 megapixeli, un Samsung ISOCELL Bright HMX capabil să livreze fotografii detaliate folosind tehnologia Pixel Binning. Acest senzor a fost detaliat aici și de curând am descoperit că ar putea sosi pe Mi Mix Alpha. Astăzi vine confirmarea direct printr-un teaser oficial, cu o zi înainte de lansarea telefonului. 

Xiaomi Mi Mix Alpha

Avem în primul rând imaginea cover a acestui articol, material în care ni se confirmă parteneriatul dintre Xiaomi și Samsung pentru această premieră de mulți megapixeli. Aflăm de aici și că telefonul va fi capabil să realizeze fotografii la rezoluție de 108 megapixeli, adică 12032 x 9024 pixeli - fotografie ajungând chiar și la 40 MB.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Imaginea secundară vine tot ca un soi de teaser și avem aici parte de mostre foto. Xiaomi dorește să scoată în evidență faptul că detaliile vor fi păstrate chiar și atunci când vom da zoom 4x, ba chiar și 8x în fotografia capturată. Vedeți în galeria de mai jos aceste 3 mostre foto și putem spune că într-adevăr detaliile se păstrează la zoom 4x, dar la următorul prag (8x) începe să apară zgomotul și zone blurate. 

Despre Xiaomi Mi Mix Alpha mai știm că va aduce ecran AMOLED cu rată de refresh de 90Hz, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855+ și variante cu până la 12 GB RAM + 512 GB de stocare flash. Probabil scanner-ul de amprente va fi integrat în display, iar camera selfie de tip pop-up.

Rămân în continuare întrebări cu privire la ecran, pentru că mai nou se vehiculează prezența unui display "wrap-around" care începe din zona frontală și continuă mult până în spate. Astfel s-ar obține raportul corp-ecran de peste 100% despre care vorbea Xiaomi în materialele teaser. Ne convingem mâine la debut cum stau de fapt lucrurile! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×