Xiaomi e gata să se extindă în SUA până în 2019, pregăteşte şi expansiunea în Europa; Xiaomi Mi 6 e puțin probabil deci să sosească oficial în acest an!

1.311 ori
<b>Xiaomi e gata să se extindă în SUA până în 2019, pregăteşte şi expansiunea în Europa; Xiaomi Mi 6 e puțin probabil deci să sosească oficial în acest an!</b>Cu toate că Xiaomi dorește expansiunea și pe piața din SUA, acest pas va mai avea ceva de așteptat. Aparent, compania chineză își va aduce produsele la vânzare în această regiune până în 2019, dar în același timp pregătește și extinderea în Europa.

Chiar dacă Xiaomi nu mai are creşterea fulminantă din primii 2-3 ani de existenţă în faza de startup, rămâne una dintre companiile care îşi asumă cele mai mari riscuri pe piaţa smartphone. E de ajuns să ne uităm la designul lui Xiaomi Mi MIX şi la preţul lui Mi 6 şi ne dăm seama de acest lucru. Azi aflăm care e strategia companiei pe următorii ani şi descoperim că oficial Xiaomi e gata să se extindă în SUA până în 2019.

Şi Europa va primi o strategie similară, ceea ce înseamnă că deocamdată nu ne putem aștepta ca Mi 6 să sosească oficial pe Bătrânul Continent sau în State. În ultimii ani compania şi-a extins distribuţia către 30 de ţări şi evoluţia continuă. Informaţiile despre extindere vin de la Wang Xiang, noul vicepreşedinte Xiaomi, care i-a luat locul lui Hugo Barra în ianuarie.

2019 e un deadline maxim, reţineţi, deci s-ar putea ca terminalele să ajungă pe sol american şi european mai devreme. Deocamdată creatorul lui Mi 6 încearcă să implementeze un suport cât mai eficient pentru benzile LTE din SUA şi să realizeze contracte cu operatorii din State. Mai trebuie umblat şi la lanţul de parteneri şi furnizori în pregătirea extinderii.

Xiaomi va dori să se poziţioneze diferit de companiile chineze ce vând telefoane "ieftine şi bune şi atât", dorind să facă parte din eşalonul superior. Funcţiile extra vor fi cele care contează enorm. În China spre exemplu telefoanele Xiaomi se vând cu o soluţie specială care identifică apelurile spam şi pe cele de la restaurante sau servicii de curierat şi livrare.

Sunt tare curios să văd şi în ce măsură se păstrează şi preţurile excelente din China, deşi probabil vor face un salt, având în vedere cheltuielile de transport şi marketing.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×